E3 2015: Burstfire – FPS

18

Multiplayerre kihegyezett taktikai FPS-en dolgozik a Hawken fejlesztője. A Burstfire csapatalapú lövöldözést ígér, amiben csak ütőképes stratégiával arathatunk babérokat, hiszen már egyetlen golyótól is fűbe haraphatunk.

Két ötfős csapat esik egymásnak a Burstfire-ben, a Free Reign Entertainment és a Nacho Games taktikai FPS-ében. A srácok korábban a Hawkenen dolgoztak, a megboldogult Adhesive Games színeiben.

Hasonlóan a Rainbow Six: Siege-hez, itt is minden kör előtt a védők különböző védelmi állásokat húzhatnak fel, megerősíthetik a pályák csomópontjait és csapdákat rakhatnak le. Eközben a támadó brigád a stratégiát dolgozza ki.

A játék tempója run-and-gun helyett lassú lesz, mert itt a megfontolt előrehaladás és a pontos lövések számítanak. Több tucat fegyver, kütyü és taktikai eszköz közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, itt a testreszabás sem esztétikai sallang. A mordályokra különféle kiegészítőket is szerelhetünk.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!