PacMan a Google Maps utcáin

23

Ahol szeretnéd, ott játszhatsz Pac-Mant az utcatérképen.Pac-Mant játszani mindig jó és ha unod a beépített pályákat, akkor most különösen örülhetsz a Google Maps ajándékának. Keresd ki a helyet, ahol játszani szeretnél és kicsit nagyíts rá. Jobb oldalt alul egy PacMan ikon jelenik meg, csak rá kell kattintani és indul a játék. Irányítás a kurzor nyilakkal. Jó mulatást!

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!