Késni fog a PC-s Grand Theft Auto 5?

15

A Grand Theft Auto 5 több mint egy éve megjelent előző generációs kiadása, valamint az Xbox One-os, és PlayStation 4-es verziója mind a játékosok, mind az újságírók elismerését elnyerte. A PC-s tulajdonosok pont a korábbi remek értékelések miatt is várják türelmetlenül a megjelenést, amely most lehetséges, hogy kicsit eltolódik.

Az első furcsaságok akkor kezdődtek, amikor két héttel ezelőtt a Rockstar azt ígérte, hogy napokon belül elérhető lesz a várható gépigénye, azonban a bejelentés azóta sem történt meg. A másik érdekesség a Grand Theft Auto 5 Steam adatlapján látható, ahol továbbra is csak annyi látható, hogy 2015-ben érkezik. Kevesebb, mint egy hónap van a bejelentett megjelenésig, remélhetőleg hamarosan újabb infókat kapnak a rajongók.

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!