EA Sports UFC – Bruce Lee már ingyen van

25

A kiadó karácsonyi ajándékaként immáron térítésmentesen hozzájuthatunk az EA Sports UFC Father of Mixed Martial Arts, Bruce Lee DLC-jéhez az Xbox Live-on és a PSN-en. A csomag korábban előrendelői ajándék volt.

Ha az év hátralévő napjain előkapod az EA Sports UFC-t, bizonyára jó néven veszed, hogy január 5-ig ingyen letöltheted hozzá a Father of Mixed Martial Arts, Bruce Lee DLC-t Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

A csomagban Bruce Lee valamennyi “változatával” nyomulhatunk, azaz többféle súlycsoportban is irányíthatjuk a legendát.

Kedvcsinálóként álljon itt egy korábbi trailer:

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!