Elite: Dangerous – Befutott az utolsó trailer

15

Jövő héttől lesz megvásárolható az Elite: Dangerous, így a fejlesztésért felelős Frontier Developments ma bemutatta a sci-fi űrkaland legutolsó hangulatfokozóját, ami megmutatja, milyen epikus űrcsatákra számíthatunk.

Tegnap megerősítést nyert, hogy az Elite: Dangerous korai verzióiban elért eredmények nem fognak törlődni, így a december 16-ai premiert követően is élni fognak korábbi eredményeink.

A Frontier Developments játéka első körben csak PC-re fog megjelenni. A csapat online boltjában is elérhető alapváltozat 49,99 euróba, az előrendelőknek szánt, s több digitális bónuszt is tartalmazó Elite: Dangerous – Mercenary Edition pedig 40 euróba kerül.

Az asztali gépes premiert hónapokkal később követi majd a Mac-es változat, de a Frontier elnöke, David Braben nem tartja kizártnak, hogy valamikor konzolokra is meg fog jelenni.

 

 

Fontos, hogy a portál nyitott legyen, a legkülönfélébb vélemények és híreknek is legyen helye. Nézettségeddel támogatod az alternatív hírek és vélemények fenntartását is, kikerülve a közösségi média által cenzurált vagy irányított híreket. Portálon publikálhatsz te is cikkeket a legkülönfélébb témákban. Naponta több ezer olvasónk van, így biztosan neked is jól jönne némi forgalom. Mivel mi Nonprofit jelleggel működtetjük ezt a portált, kérlek iratkozz fel és minden információt el fogunk neked küldeni, hogy támogathass bennünket!

Légy részese egy újfajta online publikációs szemléletmódnak. Használd ki a szabadság erejét amelyet az internet biztosít neked még. Oldalainkat a google indexeli, így késöbbiekben is fellelhetőek lesznek a cikkeid, továbbá erősítik a piaci poziciódat a linkerőnkkel. 

Válaszd portálunkat még ma, értesülj a legújabb fejleményekről, legyen szó Sport, Gazdaság, Politika, Rendőrségi hírek vagy más fontos tudományos vagy testi -lelki egészség témában.

Köszönjük hogy elolvastad!